• IMG-20170805-WA0009.jpg

Het bestuur van de regio is samengesteld uit onderstaande afvaardigingen van uit de kringen:

Forumlid recreatie:
Mevr. C.E. Berghuis van den Hof
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. P. Brussen Rivierenland Oost Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. M. Burger Rivierengebied Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. J. Evers De Oude IJssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. K. Gieling De Oude IJssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. A. Grosman-Bomers Achterhoek Oost

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevr. J.E. Harenberg Berkel IJssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester:
Mevr. J. Limpers-Breukink
Berkel IJssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. H. Rexwinkel Achterhoek Oost Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. M. Roesink Rivierengebied Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris:
Mevr. J.M. Ruiter-Dijkhuizen
West Veluwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. F. Schoenman Noord-Veluwe en Flevoland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. A. Schumacher West Veluwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. V. Sprenger Noord-Veluwe en Flevoland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter:
Dhr. W.H. Ubbink
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. M. Zelvelder West Veluwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vragen gericht aan het dagelijks bestuur kunt u sturen of mailen aan het regiosecretariaat.

Dagelijks bestuur: Regio Kampioenschappen:
Mevr. J.M. Ruiter-Dijkhuizen Dhr. W. Romijn
tel: 06-25262776 tel: 0316-241779
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.